Mange fuglespill online

Det finnes en stor kolleksjon av fuglespill på nettet. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men et spill som er veldig kjent verden over er Angry birds, og etter at det kom har det kommet mange forskjellige versjoner av Angry birds. Du har også andre spill som Nuclear Eagle, der du må fange så mange barn som mulig med de skarpe klørne dine og bringe dem hjem til reiret ditt, for så å mate sultne babyer. Det finnes også et «old-school» gammelt arkade-stil som heter Bird Invader. Du er en Birdman som må fjerne all maskiner som forurenser demmes fine magiske skog. Ja det finnes nok av Fuglespill spill som er online der ute sjekk det ut, De fleste er som regel gratisspill. Det finnes også noen slott spill der ute.

Hvis du husker spillet Duck hunt, så finnes det mange nye versjoner av den der ute. De har fortsatt beholdt den gode klassiske 8-bit utseende, som de hadde på Nintendo (NES) når det kom ut, men de har forbedret og oppgradert spillet, så sjekk det ut de har flere valg muligheter og spill moduser. Det finnes lignende retro spill for å finne online via lenken.

Den digitale verden er full av engangs hit produsenter, som har prøvd å snu et singelt spill de har hatt suksess med, til å videreutvikle et annet suksessrikt spill, men feiler. Det er akkurat det samme som på radioen og i musikkens verden. Du hører en hit fra en ukjent person som spilles kontinuerlig, så hører du aldri fra dem igjen. Produsenten Zynga hadde stor suksess med FarmVille, er nå verdt mye mindre enn i 2011 da det kom ut. Skaperen av AngyBrirds, Rovio Entertainment håper på å snu den trenden. Rovio har funnet suksessen i smarttelefoner spill som er fullt av fargerike fugler som sloss med en arme av grønne griser. De har i tillegg utgitt en hel haug med leketøy og klær og lagd en film som er på vei. Det finske selskapet er så populært at selskapet selv tror at de kommer til å bli verdt rundt 2 milliarder dollar om de fortsetter denne trenden.